top of page

Eenvoudig je vaste telefonie aan Microsoft Teams koppelen

Microsoft Teams is niet meer weg te denken uit ons werkende leven. Deze slimme tool maakt hybride werken namelijk makkelijker. Operator Connect is een nieuwe oplossing van Odido waarmee je vaste telefonie integreert met Microsoft Teams. Maar dan écht efficiënt, met alleen de functies die je nodig hebt. Beheren is dus makkelijk. En de implementatie is zo gedaan. We vertellen je alles over deze nieuwe, slimme oplossing van Microsoft.



Dit is Operator Connect.

Medewerkers kunnen bellen en gebeld worden in de Microsoft Teams omgeving. Via een vast eigen- of een vast groepstelefoonnummer. We koppelen het Odido netwerk aan je Teams omgeving, waardoor ze altijd bellen via een zeer betrouwbare verbinding. En met de beste kwaliteit. Ook fijn: Operator Connect is makkelijk in gebruik en kan je helemaal zelf beheren. Zo heb je alle voordelen van een geïntegreerde telefooncentrale, maar dan zonder hoge aanschafkosten en onderhoud.


Zo werkt het.

We koppelen het Odido netwerk en Microsoft Teams. De koppeling bestaat uit een Session Border Controller (SBC) en een Microsoft Azure Peering Service (MAPS) verbinding tussen het Odido netwerk en Microsoft. Als de koppeling is gemaakt, koppelen we je vaste telefonie in Teams en kan je Operator Connect gebruiken.


Betalen kan op 2 manieren. Met de bundel Pay As You Go betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, de belkosten per seconde. Of kies voor de Odido Unlimited bundel. Daarmee betaal je een vast bedrag per gebruiker, per maand om de belkosten af te kopen. Je betaalt altijd hetzelfde bedrag en krijgt nooit te maken met onverwachte kosten.


De voordelen.

  • 1 vertrouwde oplossing voor communiceren en samenwerken door de integratie van vaste telefonie in Microsoft Teams.

  • Snel te activeren in Teams en makkelijk in beheer. Je vaste nummers koppel je eenvoudig zelf aan gebruikers in het Teams Admin Center.

  • Zeer hoge gesprekskwaliteit via het stabiele en betrouwbare Odido netwerk.

  • Operator Connect draait volledig in de cloud. Dat betekent geen investeringskosten en geen onderhoudskosten.



Benieuwd naar Operator Connect?

Wil je meer weten laat het ons weten en we vertellen je er alles over.



Comments


bottom of page