top of page
Achtergrond met kleurovergang

JOUW WEBSITE ONLINE

zonder zorgen

Zoek je een goed adres waarop bezoekers je website kunnen bereiken? Wil je er zeker van zijn dat je website goed is beveiligd? En wil je geen risico lopen dat je webcontent verloren gaat? Wij bieden je domein- en webhosting waarbij wij zorgen dat jouw website veilig online staat en up-to-date blijft.

Domein
Domeinnaam registratie

Hosting

Domeinnaam

Wanneer je van jouw idee een succesvolle business wilt maken, is online zichtbaar zijn anno nu belangrijk. De eerste stap hiervoor is een domeinnaam registreren wat dan de unieke adresnaam van jouw website wordt maar ook als zakelijk e-mailadres gebruikt kan worden.

 

  • Professionele uitstraling en herkenbaarheid

  • Controle en registratie binnen één werkdag

  • Creëer een eigen zakelijke e-mailadres

Hebben wij je domeinnaam geregistreerd? Is je website volledig naar wens? Dan kunnen we door naar de tweede stap, webhosting, waarbij wij de koppeling met een server in het datacenter maken. Op die manier is je website verbonden met het internet en bereikbaar voor al je bezoekers.

Hosting
Website hosting
Website
Zakelijke website - Wix - Wordpress

Website

Nieuwe identiteiten & websites ontwerpen en realiseren. Dat is onze kracht. Samen met jou realiseren we pittige resultaten en bereiken, informeren en activeren de doelgroepen. Dit doen we met de juiste balans tussen creativiteit en effectiviteit.

bottom of page