top of page

Samsung Galaxy S23: Wat kunnen we verwachten?

Op 1 februari is het zover: dan organiseert Samsung weer haar jaarlijkse Unpacked event. Tijdens deze events kondigt de Koreaanse tech gigant nieuwe flagships aan. Voor gadget fanaten must watch live streams dus! Wat Samsung op 1 februari wereldkundig gaat maken, is nog niet bekend maar laten we alvast wat geruchten op een rij zetten.#1 - Release begin 2023

De aankondiging van de nieuwe flagshipserie verwachten we begin van februari dit jaar. De verwachting is dat de nieuwste Samsung Galaxy toestellen in de loop van midden februari verkrijgbaar zullen zijn. Zo was de Samsung S22 in 2022 te koop rond 18 februari en is de maand februari onder Samsung kenners al langer bekend als Samsung Galaxy release maand.


#2 - Design en formaat

De lineup voor de opvolger van de Samsung Galaxy S22 lijkt qua design niet veel te verschillen als zijn voorganger. Wel zal de opvolger van de S22 volgens TomsGuide iets dikker zijn wegens een nieuwe cameralens in de nieuwe Ultra versie. De laatste geruchten geven aan dat het formaat voor de opvolger van de S22 een 6.1 inch beeldscherm krijgt, de Plus versie een 6.6 inch beeldscherm en de Ultra een 6.8 inch beeldscherm. Dit ligt in lijn met de huidige beeldschermformaten voor de S- en Ultra van de S22 serie.


#3 - Camera's

Voor de camera’s van de nieuwe Galaxy toestellen kijken we uit naar een sterke verbetering in de nieuwe Galaxy Ultra versie. Volgens geruchten brengt Samsung voor de Ultra versie namelijk een ware upgrade met een 200 megapixel camera aan de achterkant. Ter referentie: de huidige S22 Ultra heeft een 108 megapixel camera. Met deze vernieuwde camera maak jij straks de aller scherpste foto’s en video’s voor de zaak. Aan de voorkant zullen de nieuwe Galaxy smartphones waarschijnlijk een 12 megapixel camera krijgen.


#4 - Kleuren

De nieuwe kleuren voor de Samsung Galaxy opvolgers zijn volgens de online geruchten zwart, creme, groen en licht roze/lavendel. Deze vier kleuren zullen voor alle modellen uit de nieuwe Galaxy S-serie gelden.


#5 - Meer geheugen en opslag

Als het aan Samsung ligt heb je met de nieuwste Samsung Galaxy toestellen niet langer een gebrek aan ruimteopslag op je mobiele telefoon. Volgens de geruchten starten de opvolgers allemaal met een minimale opslagruimte van 256GB. Bij de huidige S22 Plus is dit nog 128GB. Heb jij nog meer ruimte nodig om je zakelijke bestanden te bewaren?De verwachte nieuwe Galaxy serie zal bestaan uit een S-model, een Plus en een Ultra versie. De prijzen van de nieuwe Samsung smartphones zijn nu nog niet bekend.

Wanneer deze bekend zijn laten we dit weten.

Comments


bottom of page